Джулиана Гани е сред най-слънчевите и успешни родни инфлуенсърки, но понякога и най-добрите допускат грешки. В този случай обаче русокоската направи наистина сериозен гаф, който ще ви накара да се смеете с глас.

По случай вчерашния празник, Илинден, Джулката публикува поздрав в Инстаграм под своя снимка, който показа сериозни пропуски в познанията ѝ. Ето какво гласи посланието ѝ:

Така. Всички знаем, че на Илинден не се влиза в морето, тъй като от спокойно на този ден се превръща в опасно и бурно. Има и други страховити поверия, свързани с празника, но Джулката не е уцелила нито едно от тях. Всъщност, тя е избрала да сподели обичая за Игнажден и вероятно е объркала двата празника. Както знаем - поверието гласи, че на Игнажден, какъвто човек прекрачи прага на дома ви първи, такава ще бъде цялата ви година. Но очевидно Гани е решила да повярва, че и за Илинден важи това вярване.

View post on Instagram
 

Бихме простили грешката на едрогърдата красавица, но сме и до известна степен озадачени, тъй като тя има брат свещеник, който би могъл да ѝ съдейства с информация за всеки християнски празник.

Четете още: Ни Ло и сестра ѝ се щракнаха по монокини (снимки)