Автор
Ева Григорова

Джулия Фокс: Кание e любимият ми гримьор

Кание Уест определено предпочита неговата половинка да се облича спрямо личните му разбирания за стил.

Когато той започна да излиза с Ким Кардашиян през 2012 г., рапарът тотално промени стила ѝ и от момичето с къдриците и впитите рокли Ким се превърна в модна икона с изчистена визия. Същата участ е на път да сполети и новата му тръпка - актрисата Джулия Фокс. Само след няколко срещи с рапъра, брюнетката вече е неузнаваема.

View post on Instagram
 

За изненада на феновете обаче се оказа, че Кание освен стилист е и иновативен гримьор. Вчера Джулия Фокс пусна стори, на което се вижда как Уест се грижи за грима ѝ, а към снимката имаше и провокативен въпрос: “Искате ли да знаете кой е любимият ми гримьор?”.

View post on Instagram
 


Както виждате от фотосите, гримът на Фокс е изключително смел, а визията на актрисата е специално подбрана за Седмицата на модата в Париж, където в момента се намира и влюбената двойка. Джулия и Кание демонстрираха няколко доста екстравагантни тоалета в града на любовта, които бяха широко обсъдени в мрежата.

Първото ревю, което Уест и Фокс посетиха бе това на Kenzo. За събитието Кание подбра деним визия, а модните критици не останаха безразлични към якето на актрисата, което имаше елемент от конусовиден сутиен, който стана легендарен покрай Мадона.

View post on Instagram
 


Целият аутфит на актрисата бе дело на модната марка Schiaparelli. “Всяка част от моята визия беше обмислена и имаше цел. Те създадоха аутфита, така че да отива не само на тялото ми, но и на моята личност и същност” - коментира Фокс пред сп. Vogue.

Малко след това папараци щракнаха двойката на вечеря в Париж. Двамата отново бяха координирали визията си и целите бяха облечени в кожа. Фокс бе с яркочервена рокля на Rick Owens в комбинация с ботуши на Balenciaga. Любопитното е, че тези ботуши са в гардероба на Ким Кардашиян от 2016-а година, а с тях сме виждали дори дъщеричката на Ким и Кание - Норт. Визията на Джулия бе завършена от екстравагантно палто, отново дело на Rick Owens. Кание пък беше с кожено моторджийско яке, кожени панталони и любимите му обемни ботуши на Red Wing.

View post on Instagram
 


Вчера пък Джулия и Кание присъстваха на презентация на Schiaparelli. Фокс бе избрала цялостна визия на марката, състояща се от къса рокля в комбинация с ботуши над коляното. Кание пък бе със същата визия от предходната вечер, само че бе решил да прикрие лицето си напълно.

View post on Instagram