Автор
Ева Григорова

Джулката гръмна с новина: Ще слага още силикон и не само!

Джулката отново даде възможност на своите последователи да ѝ задават въпроси, а един от тях бе доста любопитен.

“Какво ще си правиш при доктор Георгиев?” - гласеше той. Гани неведнъж е споделяла, че се доверява на услугите на пластичния хирург д-р Николай Георгиев, който е съпруг на естрадната певица Елвира Георгиева.

View post on Instagram
 

Преди време тя разкри, че е избрала именно него, за да си направи четвърта поред корекция на носа. “Исках да си стесня носа още малко. Не че ми беше грозен носът де, но аз просто исках още малко горната част да се стесни, да ми се махне и една преграда трябваше. Избрах и български хирург, професионалист с дългогодишен опит – д-р Николай Георгиев! Ами стига вече с тези турски хирурзи, нека изберем българското! Всички турски лекари ни правят еднакви носове. Аз за моя платих 3000 евро, толкова ми излезе, реално цената зависи и от това, от което пациентът има нужда или иска”, каза тогава Джулиана.



Този път обаче Джулката е решила да направи някои подобрения по бюста и дупето си. Това призна самата тя в отговор на въпроса, зададен ѝ от фен. “Дупе и по-големи гърди” - бяха нейните точни думи.

Преди време Гани сподели, че за първи път се подложила на операция на 21 години. Тогава тя се изявявала като танцьорка на пилон в Пловдив. По-опитните ѝ колежки я посъветвали, че с по-голям бюст ще изкарва повече бакшиши. „Като си сложих силикона, интересът към мен скочи. Получвала съм по 500 лева само за един еротичен танц!”, разказвала е Джулка за миналото си, без да се притеснява. Инфлуенсърката има 3 операции на гърдите си. “Суетата си оказа влияние. Смятам, че в момента бюстът ми е съизмерим с височината ми!”, каза тя преди време. В момета Гани има близо 2000 кубика в гърдите си, но явно и те не са ѝ достатъчни.

View post on Instagram
 


Джулиана е разказвала, че се увлякла толкова по естетичните корекции и пластичната хирургия, защото като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този идеал, а дали това е целта ѝ в момента, предстои да разберем.