Автор
Woman.bg

Джъстин Бийбър тренира усилено, въпреки тежките диагнози

Джъстин Бийбър започна ударно новата година. Певецът, който в края на 2019-а бе изпаднал в депресия заради здравословни проблеми, сега е повече от амбициран да върви напред.

Въпреки тежките диагнози, Джъстин планира много активности през тази година.

View post on Instagram
 

Той бе забелязан да напуска танцовото студио в четвъртък следобед, облечен в суичър от своята модна линия, забавни розови шорти и бейзболна шапка.



По-късно в своя Инстаграм профил Джъстин пусна снимки, на които се вижда, че се намира в лекарски кабинет и му правят някаква терапия, вероятно свързана с откритата му лаймска болест. Бийбър е снимал ръката си, на която има сложен абокат. 25-годишният певец продължава живота си напред, подкрепен активно от съпругата си - Хейли. В сряда миналата седмица той посети църковната служба в компанията на жена си и приятеля си Джейдън Смит. Дори пусна няколко клипчета с евангелски песнопения. След това двамата със Смит, синът на актьора Уил Смит, бяха засечени да вечерят заедно по мъжки.



Джъстин, който разкри неотдавна, че е засегнат от лаймска болест и хронична мононуклеоза, планира турне и пускането на документална поредица в YouTube, която ще бъде посветена на здравословните му проблеми.

В плановете на канадската звезда стои и издаването на нов албум.