Автор
Woman.bg

Джъстин Тимбърлейк се извини официално на съпругата си

През последните дни в медийното пространство се прокрадна пикантната клюка, че Джъстин Тимбърлейк е сложил рога на любимата си Джесика Бийл. Причина за това стана една папарашка снимка, на която ясно си личи как хитовият изпълнител държи ръката на актрисата Алиша Уейнрайт в нощно заведение.

Двамата се познават от снимачната площадка на най-новия филм Palmer, в който си партнират. Очевидно обаче артистите са преодолели границата на приятелството и са стигнали по-далеч в отношенията си. От друга страна Джесика Бийл бе засечена от папараците да се разхожда из улиците на Лос Анджелис, носейки брачната си халка.



Дни наред Джъстин пази строго мълчание по въпроса, но ето че най-накрая реши да хвърли светлина по случая. Певецът се извини официално на съпругата си чрез публикация в Инстаграм и заяви, че нищо не се е случило между него и колегата му Алиша. Ето какво точно е посланието му:

„Стоя, колкото се може по-далеч от всякакви слухове и клюки, но когато те нараняват хората, които обичам, моето семейство, се чувствам длъжен да поясня какво точно се е случило.

View post on Instagram
 


Преди няколко седмици сгреших и не прецених ситуацията правилно, но нека бъда ясен – нищо не се е случило между мен и Алиша. Тази вечер изпих твърде много алкохол и сега съжалявам за поведението си. Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и на семейството ми за това, че ги поставих в толкова срамна ситуация и сега ще направя всичко възможно да бъда най-добрия мъж и баща. Гордея се, че участвам във филма Palmer, безкрайно се вълнувам и нямам търпение светът да го види.“

За радост очевидно нелепата грешка в поведението на Джъстин не е успяла да повлияе пагубно върху 7-годишния му брак с Джесика Бийл. Източници, близки до Тимбърлейк, потвърждавам че между него и Алиша не прехвърчат любовни искри, а инцидентното докосване на ръцете им се случило по време на парти, организирано от екипа на филма.

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.