Еха! Диляна Попова се състари - ето как ще изглежда след 20 години

Диляна Попова шокира последователите си в социалните мрежи с нетипичен за възрастта ѝ вид. Преди ден моделът публикува снимка, на която е с посивели коси. „Сега съм една идея по-спокойна за бъдещето“, написа с намигване към кадъра звездата от „Останалото е пепел“ в Инстаграм.

Но оказва се, че каквото и да прави с външността си, в очите на феновете си тя е все така гореща и предизвикателна. Въпреки стряскащата визия на красавицата последователите ѝ не само че не се поддадоха на провокацията, а дори изразиха възхитата си от непреходната красота на Попова, отбелязвайки, че дори и след десетки години тя все така ще сияе с чара си.

View post on Instagram
 

"Интересно е, поглед в бъдещето. Но на теб всичко ти отива“ и „Пак си супер", "Готино бабе ще си", "Евала, бабке", гласяха част от коментарите под фотоса.

Сред реакциите под снимката се забелязаха и такива с шеговита окраска от типа на: Еми така става, който бърка в контакта с голи ръце. Важното е, че си жива и здрава", "Много си хитра ти, така няма да те лови зеленият коридор, на 30 ли си, на 65 ли..."

Впоследствие стана ясно, че фотосът е намигване към специално направена фотосесия.

За утеха на онези фенове, които пък се притесниха, че с любимката им може да се е случило нещо, само преди броени часове на профила ѝ се появи друга снимка. На черно-белия кадър 39-годишната брюнетка е чисто гола със сгушило се в обятията ѝ малко кученце.

“Заедно с други 11 известни българи, се снимах за благотворителния календар BeHuman(e), за да покажа, че без дрехи и етикети, всички сме просто хора. Moже да закупите календара", призова под фотоса любимата на Блатечки.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа: Кубрат е любовта на живота ми