Автор
Христина Кирилова

Еха: Джизъса влиза в "Сървайвър" срещу рекорден хонорар?

Снимките на поредния сезон на приключенското риалити "Сървайвър" вече започнаха. Тази година бюджетът за продукцията е още по-мащабен, благодарение на сътрудничеството с турска компания, което позволява и доста по-различен подбор на участници.

View post on Instagram
 

Този път има цяла отбор популярни имена, като един от най-нашумелите е бившият футболист Благой Георгиев, по-известен с прякора си Джизъса. Говори се, че преговорите за участието му в шоуто са продължили близо 3 месеца и за да отпътува до далечен остров в Карибско море, където да се бори за оцеляване, той ще получи 300 хил.лв, пише "България днес". Това била единствената цифра, която можела да окуражи Джизъса да остави младата си съпруга Полина и да стегне куфарите за Южна Америка. За участието си в предаването Благой се готвел усилено през последните месеци и влязъл в топ форма - готов да се бори за голямата награда от 200 хил.лв.

View post on Instagram
 

За разлика от Георгиев останалите известни в шоуто ще получат значително по-малки хонорари. В отбора на "Известните" влизат още готвачката Божана Кацарова, влогърът Стефан Попов-Чефо, певицата Татяна, ММА боеца Георги Валентинов, който също като Благо е бивш на Златка Райкова, актьорите Снежана Макавеева и Филип Буков, моделите Иван Булкин и Марго Купър, както и порнозвездата Стефан Разсолков . С популярните са сключени специални договори. Освен хонорарите им, които варират между 10 и 50 бона, останалите звезди в шоуто ще получават сума в зависимост от престоя си на острова. Или иначе казано - всяка изминала седмица, прекарана в "Сървайвър", ще носи на известните по няколко хилядарки в банковите им сметки.

Четете още: Емилия засия с естествената си красота и каза 'Не' на фотошопа: феновете са във възторг (Снимки)