Ел Макферсън със супер тяло на 56 - защо сега е по-щастлива, отколкото на 30

56-годишната модна икона, известна под псевдонима "Тялото" заради изящните си форми - Ел Макферсън, украси корицата на августовския брой на списание Red. И за пореден път доказа, че времето за нея сякаш е спряло.

На 29 март тази година един от най-красивите модели на 80-те и 90-те години на миналия век, чието истинско име е Елинор Нанси Гоу, навърши 56 години, но сме сигурни, че едва ли бихте ѝ ги дали.

В интервю за изданието неувяхващата красавица споделя любопитни факти за живота си, любовта, начина, по който поддържа формата си и защо не се страхува от остаряването. Ето какво казва майката на две деца казва:

"Нямам никакви тревоги около остаряването. Вече не усещам напрежение от това, че трябва да изглеждам по определен начин. Всяка възраст има своя чар. Важното е как да го подчертаеш."


Колаж: Woman.bg

А и защо би трябвало да усеща напрежение, след като на 56 тази невероятна жена изглежда по този божествен начин!

Преди време Ел сподели, че вече не отделя време толкова за аеробика, колкото за йога. Тогава тя призна, че е станала привърженик на растителната диета.

Преди година изящната австралийка, посветила 37 години от живота си на модната индустрия, разкри тайните на изваяното си тяло и трите си най-добри рецепти, които ѝ помагат да поддържа перфектната си форма. Нека да си ги припомним.

Когато си е вкъщи, тя Ел си похапва сурови храни. За закуска тя прави сурово кокосово кисело мляко с кокос и лимон, накиснати със семена от чия или домашно бадемово мляко. За гарнитура брюнетката избира кардамон, джинджифил и канела - всички те са известни с уникалните си антиоксидантни свойства и като врагове на свободните радикали.

Освен като модел, през годините Макферсън се изявява и в сферата на киното. Зад гърба си има няколко роли в киното. "Огледалото е с две лица", "Батман и Робин", "Острието" са част от филмите с нейно участие.. Има и епизодична роля в сериала "Приятели", където се появява като сексапилната съквартирантката на Джоуи.

Ел е майка на две деца - Арпад Флин и Аурелиус Андреа Бюсон от връзката си с финансиста и мултимилионер Арпад Бюсон. През 2013 г. сключва брак с милиардера Джефри Софърдо, но през 2017 г. двамата се развеждат.

Четете още: Макферсън - великолепна на всяка възраст