Автор
Woman.bg

Елтън Джон е причината Виктория да загърби певческата кариера

Виктория Бекъм е решила да се откаже от певческата си кариера и да напусне групата "Спайс Гърлс" заради легендарния сър Елтън Джон.

Певецът до такава степен е повлиял на Виктория и я е убедил, че тя трябва да загърби амплоато си на певица, че тя дори отказа да участва в концерт след броени месеци. Събитието е планувано по повод 20 години от основаването на групата, но Пош Спайс е непреклонна.

Твърдият ѝ отказ отприщил вълна от негодувание и яд от страна на Мел Би, която в телефонен разговор нарекла Виктория "ш**ана к*рва".

А как Елтън Джон е успял да убеди госпожа Бекъм да се откаже от кариерата си на певица ли? Това разкри самата тя в интервю за новия брой на австралийския Vogue.

Интересното е, че той го е направил без да продума и дума по темата. На Вики не ѝ е бил нужен разговор, а само да види страстта, с която сър Елтън Джон пее на сцена, за да осъзнае, че тя никога няма да изпита такъв плам към пеенето.

Четете още: Виктория Бекъм: С Дейвид сме по-силни, когато сме заедно

View post on Instagram
 

"Спомням си, че седях много близо до сцената на негово участие (сър Елтън Джон) и го гледах как пее песните, които пее всеки път, година след година. Изпълняваше ги с такава страст и удоволствие... въпреки всичкото това време. Няколко дни по-късно имахме концерт с момичетата в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк и чувствах, че сякаш захвърлям на боклука възможността да пея на подобно място. Просто не чувствах нищо, единствено се радвах, че децата ми бяха в публиката и се вълнуваха, че майка им е част от "Спайс Гърлс", искрена е Виктория.

View post on Instagram
 

"Истината е, че винаги съм искала да се занимавам с мода. За мен музиката никога не е била голяма страст. Беше за другите момичета. Винаги съм искала да се занимавам с друго, винаги съм имала нужда от план Б, който да не включва певческа кариера", допълва госпожа Бекъм.

Тя признава, че, дори когато е била част от момичешката група, се е вълнувала повече за костюмите, с които ще излязат на сцената.

View post on Instagram