Автор
Woman.bg

Емилия Кларк разкри защо отказа да изиграе Анастейжа Стийл

Красивата и талантлива актриса Емилия Кларк, прочула се с ролята на Денерис Таргариен в "Игра на тронове", разкри защо е отхвърлила предложението да се превъплъти в образа на Анастейша Стийл в еротичния филм "50 нюанса сиво".

"Не искам да ме категоризират като актриса, която е готова винаги да си сваля дрехите", споделя Кларк, разкриват от "Дейли мейл".

"Наистина исках да работя с режисьорката на филма Сам Тейлър-Джонсън, защото тя е великолепна. Във филма обаче, имаше твърде много голи сцени и не ми се искаше отново да свалям дрехите си. Последният път, когато бях гола пред камера бе за "Игра на тронове". Това бе преди доста време, но все още всеки втори въпрос, който получавам, е за тези голи сцени. Защо? Защото съм жена! И това е дразнещо и обидно, и на мен ми е писнало. Съблякла съм се, защото ролята ми го е налагала, а не за да могат разни мъже да ми гледат ц*ците", искрена е актрисата.

Тя допълва, че просто не може отново да си причини подобно изживяване и да търпи всички въпроси, които ще последват от страна на пресата, ако се превъплъти в роля като тази на Анастейжа Стийл.