Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Емоционален ден за Овена. Раци, ще цъфтите от любов!

Овен – Днес ще бъдете по-емоционални от обикновено, затова е най-добре да избягвате сериозни разговори. На работното място ще се стремите да се състезавате с колегите си, дори когато не е необходимо.

Телец – През целия ден вниманието ви ще бъде съсредоточено върху материалната страна на битието. По това време всички въпроси, свързани с управление на ресурсите (пари, собственост, семейни имоти) стават особено важни за вас.

Близнаци – Опитайте се да поддържате активен социалният си живот, споделяйте свободното си време със семейството и приятелите. И ще намерите изпускателен клапан за всичките си притеснения, забравяйки напрежението и радвайки се на добра жизненост.

Рак – Ще преразгледате някои предложения за подобряване на вашата професионална позиция. Ще има някои ситуации, през които ще трябва да преминете сами. Любовта ще накара някои от вас да разцъфтят от щастие.


Лъв – Днес ще бъдете инициативни, лесно ще се справяте със сложни ситуации, предлагайки нови решения. Може да разчитате на късмет, вдъхновение и изцеление на душевните рани. Много подходящ ден за хармонизиране на отношенията ви.

Дева – В чудесна форма сте и ще можете да се справите с някои трудни задачи. Вашият реалистичен подход ще ви помогне да не се изгубите в абсурдните идеи, които ще преминат през главата ви.

Везни – Липсва ви спокойна атмосфера. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви, търсете източници на положителни емоции, занимавайте се с автотренинг.

Скорпион – Днес ще ви се наложи да се справяте с множество разнородни задачи и макар че нито една от тях не представлява трудност сама по себе си, ще ви отнеме повече от времето. Денят може да ви поднесе ситуация, при която трябва да заемете безкомпромисна и твърда позиция.

Стрелец – Вие сте твърде изобретателни и се справяте много добре със задачите, които имате. Първата половина на деня е подходяща за лични инициативи. Ако все още сте сами, случайна среща може да се превърне в началото на нова връзка.

Козирог – Днес може да изпаднете в ситуация „много шум за нищо”. Това ще ви подложи на леко напрежение. Не е желателно да се карате със семейството или приятелите си – после да се възстановят добрите отношения ще бъде трудно.

Водолей – Ще почувствате по-голяма свобода и тя ще ви повлияе положително, но избягвайте да вземате сериозни и важни решения. Имате нужда от спокойна атмосфера, затова се опитайте да бъдете заобиколени от подходящите хора.

Риби –
Плановете ви за деня могат да се променят в движение, така че не си струва да планирате нищо особено, но приемайте спокойно всичко, което животът ви предлага - следвайте хода на събитията.