Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Емоционален и романтичен ден за Везните, нови преживявания за Водолеите

В неделя е в сила светлия аспект на Венера и Нептун, който е идеален за романтика, релакс и правене на позитивни планове. Нашето състрадание и желание да служим на другите може да се увеличат. Нашият любовен живот се възползва от тази нежност, съпричастност и разбиране. Духовната хармония сега е много по-важна от сексуалността.

Овен – Днес сте много решителни. Въпреки че денят ви започва трудно, нищо и никой не може да ви разубеди от целта или намерението ви. Ето защо ще получите своята награда: до края на деня ще почувствате, че сте започнали пътя към развитието на нещата.

Телец – Късметът днес може да почука на вратата ви напълно неочаквано. Веднъж поне не бъдете толкова верни на принципите си! Започвате да ставате много сковани в мненията си. Забавлявайте се с приятелите си!

Близнаци – Може да очаквате добър ден. Ако не прекарате деня вкъщи, може да възникне и възможност за приключение. Ако все пак изберете своя дом, можете да разчитате на особено интимни моменти.



Рак – Вие сте по принцип нежна натура, ставате агресивни само когато ви избутат от пътя ви. Това може да се случи и днес, но не реагирайте прекалено силно. Атаката не е насочена лично срещу вас, може само така да изглежда по стечение на обстоятелствата.

Лъв – Най-накрая дойде дългоочакваният обрат, който може да засегне много области от живота ви. Всичко, което трябва да направите, е да видите възможностите и да действате в правилния момент.

Дева – Меркурий (вашият управител) най-накрая е във вашия знак, което значително улеснява живота ви. Сега ще можете да видите ясно целите си, обърканото състояние на ума приключи. Настоящето показва ефективен и точен период.



Везни –Много емоционален и романтичен ден. Също така е идеален за споделяне на най-дълбоките ви чувства и мисли с приятел. Не пропускайте да излезете малко вечерта и да се насладите на добрата атмосфера.

Скорпион – Понякога чувствате, че положението ви е трудно, но всъщност в момента преминавате през много красив период. Вие сте заобиколени от хора, които обичате и които обичат вас. Бъдете щастливи от това и се насладете на днешната свобода, на часовете, прекарани заедно!

Стрелец – Вашият дух и настроение са непостоянни: като самотен житен клас в бурно поле. Не се огъвайте. Знайте, че до вас има някой, на когото можете да разчитате. Вятърът може да довее човек, с когото може да се развие кратка, но интензивна връзка, но пламъкът бързо ще угасне.



Козирог – Най-вероятно можете да постигнете това, което решите днес! Днешните благоприятни планетни влияния показват, че може да имате късмет, особено по отношение на дългосрочни планове. Мислете от гледна точка на перспективите, не се вкопчвайте в детайлите!

Водолей – Днес можете да имате преживявания, които отдавна сте искали. Късметът може да ви отведе на интересно място. Сега имате силна нужда от компанията на други хора, а присъствието на определени лица ще ви действа още по-освежаващо.

Риби – Какъвто и проблем да стои пред вас, можете да намерите решение днес по милостта на небесата. Планирахте толкова много програми за днес, че почти се чувствате като на работа. Ако дори малко се чувствате изтощени, не се насилвайте. Отменете задачите!

Четете още: Какво мрази най-много всяка една зодия