Автор
Веселина Петрова

Емоционален подем за Водолеите днес

Овен – Трудностите не са изключени и често възникват точно когато сте ги очаквали най-малко. Не се изнервяйте от дреболии. За втората половина на деня е по-добре да не планирате нещо особено важно.

Телец – Денят е щедър на приятни изненади. Влиянието на положителните тенденции нараства. Може би начало на нова романтична връзка или възстановяването на стара; вече съществуващите отношения стават все по-силни и по-дълбоки.

Близнаци – Креативността ви расте, появяват се все повече нови идеи. Може би не всички от тях са толкова добри, колкото изглеждат на пръв поглед, но всяка от тях си заслужава да се разгледа подробно.

Рак – Отличен ден за разходка на чист въздух сред природата, спортни игри, което ще спомогне за укрепване не само на мускулите, но и ще помогне за намирането на душевно спокойствие.


Лъв – Прекарайте повече време с близките си. Така ще се засили връзката ви и освен това самата комуникация ще ви бъде приятна. Свободните Лъвове могат да попаднат в светлината на прожекторите.

Дева – Този ден ви дава шанс да направите живота по-събитиен и интересен - не го пропускайте. Приятелите могат да предложат много интересни неща, да споделят с охота своите планове, в които сте готови да участвате.

Везни – Вероятно нещата няма да вървят по план, нещо може да се обърка, но вие не се нервирайте. Най-важното нещо сега е да не мислите, че няма шанс да промените ситуацията към по-добро. Доверете се на съдбата - тя е подготвила приятни изненади за вас.

Скорпион – Добър ден за комуникация. Разбирате се добре с другите, грижите се за техните интереси, както и за вашите собствени. Обсъждането на важни въпроси днес трябва да бъде отложено, особено през втората половина на деня.

Стрелец – Денят едва ли ще донесе някакви важни събития, но ще бъде доста приятен. Трудно ще се задържате на едно място. Добре е да се заемете с нещо ново и вълнуващо. Днес е позволено да се поглезите малко.


Козирог – Благоприятен ден, в който могат да станат промени към по-добро. Възползвайте се от всички възможности, които се откриват съм вас. Може да получите важна информация, която ще повлияе върху вашите планове.

Водолей – Днес вероятно ще изпитате емоционален подем и ще бъдете в добро настроение. Възможно е началото на една романтична история, която ще ви дари с много положителни емоции.

Риби – Следобедът е подходящ за някакъв вид пасивни действия. Не започвайте повишена физическа активност на тялото преди лягане. В противен случай заспиването по-късно ще бъде проблематично.