Автор
Весела Георгиева

Ето го победителят от "Игри на волята". Зрителите: нагласено е?

Алекса Ерски спечели четвъртия сезон на „Игри на волята“. 25-годишният красавец е шампион по борба.

“За първи път в “Игри на волята” мога да кажа, че съм доволен от своето представяне. Наистина беше много тежка битка от началото до самия край. Имах много достойни противници. Искам да благодаря на Георги и Филип! Благодаря на всички!”, развълнувано сподели Алекса след най-важната си битка.

Шампионът по борба започна своя път в “Игри на волята: България” като част от племето на Резервите, влезе последен в истинското състезание, но преодоля всички предизвикателства и завоюва победата.

Алекса Ерски надделя над своите съперници в битка с неочаквани обрати и стана големият победител в четвъртия сезон. Той зае първо място и спечели наградата от 100 000 лв.



Реакциите в социалната мрежа Фейсбук обаче бяха разнопосочни, пише Бургас24. Ето някои от коментарите.

"Алекса, абсолютен манипулатор, не заслужаваше победата. Георги, това младо момче, нито веднъж не нападна другите, че го пращат на битки и побеждава много пъти, дори вчера беше по-напред с пъзела от Фифо".

"Има ли подобно предаване, в което е спечелил българин? Някой да ми припомни, моля. Миналата година Андрей - украинец, сега Алекса - сърбин. Сървайвър, последния - Зоран македонецът. Защо все така? Толкова и такива добри състезатели българи участваха. Как така се получава, чудя се. Защо не Филип? Той заслужаваше - мое мнение. Защо дадоха толкова голямо предимство на Алекса? За да не може никой да го настигне ли?!"

View post on Instagram
 

"Всички мрънкат и го плюят Алекса, но той достойно си победи. Не се е крил като мишка от битки, държа се мъжки и достойно, говореше нещата така, както трябва да са, но хората са свикнали да има интрига, двуличие и злоба, тогава е по-честно."

"Алекса трябваше да отпадне още на онази капитанска с Филип. И това не го мисля само аз."

"Продукцията от самото начало си определи Алекса за победител и пак те си го направиха такъв.", пише друг.

Разбира се, това са само коментари и догадки. Победата си е победа и ние желаем успех на Алекса.