Автор
Ева Григорова

Ето как да сбъднете всяка своя мечта с метода 369

Ако попитате TikTok - всичко, което бихте искали да се случи в живота ви е възможно, стига само да повярвате в това – процес, известен като манифестиране.

Независимо дали искате бившият ви да се върне при вас, или си мечтаете за нова работа - всичко е достъпно за вас, стига да го поискате, ама наистина. В последните месеци изключителна популярност в социалната мрежа придоби хаштагът #369method, а хората, които го използват твърдят, че работи безотказно.

Манифестирането всъщност е свързано с използването на вашата енергия, за да привлечете нещата, които искате, независимо дали това е повишение, или по-голям апартамент. Можете да го правите по всяко време и навсякъде. За да практикувате метода 369 ще ви трябват единствено хартия и химикал, тъй като той включва многократно записване на конкретното нещо, което искате да привлечете.

Някои използват сини химикалки, за да манифестират контакт с отдавна изгубен бивш, някои използват червени, за да привлекат нов романтичен партньор, докато други могат да използват зелени за парични цели.



Като първа стъпка помислете за конкретна цел, която искате да осъществите. Напишете тази цел, формулирана с една дума, три пъти. Ако целта ви е да си върнете бившия, например, запишете името му три пъти, ако искате да манифестирате нова работа, запишете мечтаната позиция три пъти. След това запишете целта, сякаш вече сте я постигнали шест пъти. Това е вашето “намерение“. Например “Имам работата на мечтите си“ или “Моят бивш и аз имаме среща“. Накрая запишете действието, описващо мечтата ви, сякаш вече се е случила, девет пъти. Бихте могли да запишете: “Моят бивш се свърза с мен и иска да ме види“ или “Кандидатствах за работа и я получих след две интервюта“.

Друг начин да приложите метода 369, е да запишете целта си три пъти сутрин, отново шест пъти следобед и девет пъти преди да си легнете. Ако ви помага да добиете по-ясна визия в ума си за това, което искате да привлечете, можете да бъдете много по-конкретни – например “Бившият ми се свърза с мен с дълго прочувствено съобщение и сега пием кафе."

Това е метод, който можете лесно да включите в ежедневието си, тъй като не отнема много време.

За да се възползвате максимално от метода, е препоръчително да изпитвате благодарност, докато записвате намеренията си. Ако имате положително мислене, ще ви е по-лесно да визуализирате и наистина да почувствате какво е да имате това, което желаете.

Успех!