Автор
Роси Кацарова

Ето как да сте здрави през зимните месеци!

За добро или за лошо – зимата е все още тук.

Но за да може да се насладите пълноценно на сезона и забавленията, които той предлага, трябва да сте здрави. А уви през тези месеци това не е толкова лесна задача.

Човек трудно може да си набави необходимите му витамини чрез плодове и зеленчуци през зимата, освен това през студеното полугодие човешкият организъм е подложен системно на атаки от страна на разнообразни вируси и грипове.

За признак за отслабнал имунитет се смята честото боледуване, често повтарящи се бактериални инфекции и рецидивирането на хронични заболявания. Липсата на енергия и емоционалното изтощение също са резултат от понижен имунитет.

За да не пропускате ваканциите в Боровец или неделните срещи с приятелки на по чаша капучино в онова любимо кафенце, сгушено в пряката на "Шишман", ви предлагам да вземете нещата в свои ръце и като големи и отговорни момичета да се погрижите за здравето си.

Не е необходимо да пръскате големи суми пари, всичко, от което се нуждаете, е Цегет+. Това е мощен имуностимулатор, който е съставен само и единствено от природни съставки.


Цегет+ съдържа стандартизирани екстракти от ехинацея, ацерола с високо съдържание на натурален витамин C и натурален Селен. Препаратът е ефективен не само в превенцията срещу заболяванията и понижаването на имунитета, но и влияе благоприятно при първи симптоми на грип и настинка. Освен това Цегет+ има положителен ефект и върху възстановяване на организма след боледуване.

Ехинацеята е билка, позната като природен антибиотик, който умело засилва имунната система и механизмите на организма за борба с бактерии, вируси и патогенни микроорганизми.

Подпомага по-бързото и качествено възстановяване след прекарано заболяване, тъй като стимулира производството на бели кръвни телца, борещи се с инфекциите. Ехинацеята стимулира и производството на интерферон - белтъчно вещество, което противодейства на вирусите и бактериите.

Цегет+ също така осигурява ацерола, която е естествен източник на витамин С и селен - жизненоважни за тялото елементи, които организмът не може да си произведе сам.

Витамин С допринася за образуването на колаген и поддържането на красива кожа. Благоприятства метаболизма и производството на енергия и намалява чувството на отпадналост и умора. Участва в дейността на имунната система и е силен антиоксидант.

Екстрактът от ацерола осигурява не само витамин С, но и флавоноиди и други антиоксиданти, който гарантират доброто усвояване на съставката от организма.

Селенът е микроелемент, незаменим за човешкия организъм, който за съжаление не може да се набави само чрез храната и трябва да се набавя от външни източници.

Органичният селен в Цегет+ подсилва имунната система, обезврежда свободните радикали, което го превръща в мощен антиоксидант и освен това е средство, намаляващо риска от сърдечни заболявания и инфаркт.
Цегет+ е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години. Може да се използва и от кърмещи, а също и от бременни дами, но след първия триместър.

И след като вече знаете тайната на добрия имунитет през зимните месеци нищо не ви задържа у дома. Уикендът е близо и ви приканва да излезете навън и да се забавлявате - правете снежни човеци, разходете се в планината, отдайте се на ски или просто излезте на дълъг обяд. И разбира се, усмихвайте се повече, защото доброто настроение държи болестите надалеч!

( в материала има продуктово позициониране)

(в материала има продуктово позициониране)