Ето как Меган Маркъл ще изкарва пари за семейството си

След като Меган Маркъл се раздели завинаги с кралската си титла и заживя в Канада, за да бъде финансово независима от кралицата, може би ще ви е любопитно да узнаете как ще изкарва пари бившата херцогиня на Съсекс за семейството си.



Явно носталгията към актьорското поприще си е казала думата и звездата от "Костюмари" твърдо е решила да се завърне по един или друг начин към старата си любов.

Ето защо не е учудващ и фактът, че смуглата красавица е получила предложение да озвучи един от персонажите в анимационния сериал "Семейство Симпсън".



Продуцентът на сериала и седемкратен носител на наградата "Еми" Ел Джин вече изгаря от нетърпение да влезе в контакт със съпругата на принц Хари.

"Ние говорихме за Меган и Хари. Чух, че тя иска да работи като актриса от дублажа. Ако те четат това, нека се свържат с мен", коментира той.

Припомняме, че през януари тази година стана ясно, че Маркъл е сключила договор с кинокомпанията "Дисни" и че ще озвучава анимационни филми зад кадър. В замяна компанията ще прави дарения на благотворителна организация за защита на слоновете. В новината обаче, съобщена тогава от британския вестник "Таймс", така и не стана ясен размерът на възнаграждението.

Четете още: Меган се сбогува завинаги с кралската си титла