Автор
Веселина Петрова

Ето какво хапва Кейт Мидълтън, за да е толкова слаба

Въпреки че е майка на три деца, Кейт изглежда повече от перфектно. А тайната ѝ се крие в правилното хранене и спорта, който практикува.

Отдавна е известно, че съпругата на принц Уилям обожава пресните смутита. За закуска Кейт си приготвя именно такова, пише Mail Online. Тя смесва спирулина, кейл (листно зеле), спанак и чай матча, кориандър и боровинки. И да – никога не се отказва от овесената си каша.

Между обяда и вечеря херцогинята на Кеймбридж подслажда душата си с ягоди под формата на коктейл – с малко мляко, разбити в блендера. Към това добавя и чиния с плодове и порция салата.


Обядът е доста по-обилен. Кейт не е вегетарианка, но включва в обедното си меню повече растителна храна. Къри, кебап, но зеленчуков, суши и сашими. Кейт и Уилям ги обожават. Хапва също много салати с диня, табуле и супа гаспачо.


Вечерята е по-пикантна. Обикновено включва задушени или печени зеленчуци и месо, подправени с къри. Много често Мидълтън хапва индийска храна, която е сред любимите на Уилям и децата. Принц Уилям обожава печено пиле и Кейт често експериментира с различни рецепти в тази посока. Херцогинята обожава да готви. Що се отнася до алкохола, той не е сред любимите ѝ. Но понякога си позволява чаша бяло вино.