Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ето какво очаква представителите на всички зодии в деня на Новолунието и слънчевото затъмнение!

Време за уединение, медитация и постигане вътрешен баланс. В денят на новолунието и слънчевото затъмнение стойте далеч от суматохата, работата и излишните вълнения. Приведете в хармония сетивата и мислите си.

Овен – Очаквайте самотно събитие, което ще ви озари деня, но не непременно в положителна посока. Ако сте разочаровани, опитайте се да се разсеете. За предпочитане е да се въздържате от импулсивни действия.

Телец –Денят е непредсказуем. Не е подходящо за предприемане на каквито и да било инициативи. Възможно е да се възобновят стари конфликти. Запазването на емоциите за себе си ще ви помогне да избегнете излишни кавги и разочарования.

Близнаци – Днес ще бъдете заредени с енергия и ще се справите сами с всякакви неприятности, ако проявите решителност. Привлича ви човек, с когото любовна връзка е невъзможна. Превръщате страстното настроение в творчество, което ви зарежда с безценна енергия.

Рак –Ако усетите, че нещата не вървят, отложете плановете си, преместете задачите за друг ден. Избягвайте прекомерния стрес и правете само това, което ви харесва. Ако имате възможност, повече почивайте.

Лъв – Не е най-добрият ден за пътуване освен пътуване до работното място – възможни са трудности и проблеми, които не сте очаквали. Бъдете любезни и се опитайте да се справите, независимо какви са пречките. Не поемайте нещо, което не вдъхва увереност.

Дева – Звездите ви съветват да не бързате с вземането на важни решения - отделете повече време на рутинни задължения и спокойна работа. Също така не се намесвайте в чужди проблеми. Може да се усещате вътрешно напрегнати, но скоро това ще отмине.

Везни – Не предприемайте нещо, което изисква бърза реакция. Ограничете общуването. Подходящо е за уединение и самостоятелна работа. Може да не се чувствате комфортно в този ден, но на следващия усещането ви ще е друго.

Скорпион – Не е най-добрият ден за вземане на решения и за важни действия. По-скоро добре ги обмислете още веднъж. Днес мисълта ви може да е объркана, да сте склонни да следвате чужди идеи, да попаднете в плен на изкушения.

Стрелец – Ще ви бъде малко по-трудно да изпълнявате основните си служебни задължения през настоящия период. В областта на любовта ви очаква фаза, която може да ви донесе някои дилеми и разочарования.

Козирог – Някои хора днес могат да се държат непредсказуемо или не по начина, по който сте очаквали, така че се опитайте да не влизате в конфликт и правете това, което наистина ви харесва и ви е интересно.

Водолей – Имате усмивка, добро настроение и създавате приятна атмосфера около себе си. Погрижете се за здравето си и не натрупвайте твърде дълго стреса, произтичащ от многобройните ви дейности, давайте си почивка от време на време ...

Риби – Не позволявайте на мрачните мисли да минават през главата ви, опитайте се да се отпуснете и да си починете малко. Днес можете лесно да обидите любимия човек с подозрение и негодувание. Подходящо е уединение и да обмислите бъдещите си планове.