Автор
Весела Георгиева

Ето кои три зодии ще срещнат любовта до средата на февруари

Месецът на любовта вече започна. И със сигурност ще ни донесе много и то хубави емоции. Три от зодиите обаче ще се радват на много силни в личен план дни. Вижте кои са те!

Овен

Скъпи Овни, преминахте през доста трудни периоди, но ето че идва време за нещо ново и нещо хубаво. Февруари ви носи емоции, носи ви запознанство с нов човек, носи ви прекрасни моменти. Един човек ще успее да ви накара да се усмихнете, ще ви извади от зимния унес, за да ви покани в пролетния свят на любовта. И вие ще можете най-сетне да се отърсите от тъгата и ще погледнете доста по-весело на света около вас. И ще се... влюбите!



Телец

Телци, през първата половина на февруари ще се почувствате специални. любовта, която сте чакали толкова дълго, ще се случи. Нещо повече - тя почти ще избухне в ежедневието ви, ще озари дните ви и ще внесе мистика и романтика в нощите ви. Изведнъж ще се развеселите, ще се усмихнете, душата ви ще затанцува. През целия февруари ще се радвате на страхотно настроение. Няма да могат да ви устоят, но и вие ще си заслужите вниманието.

Рак

Скъпи Раци, февруари ви носи романтика. И не, нямам предвид розови венчелистчета и мили бележчици, а истинска, дълбока, всепоглъщаща романтика. Срещате или вече сте срещнали очарователен човек и той някак все по-дълбоко прониква в живота ви. Става все по-сериозно, но и по-хубаво. Не ревнувайте, не се дърпайте. Любовта побеждава всичко.