Eто коя холивудска звезда сменя Ким Катрал в 'Сексът и градът'

Един от въпросите, които най-силно вълнува феновете през последните седмици по повод предстоящото продължение на „Сексът и градът“ е - ще има ли Ким Катрал достойна заместничка за ролята на емблематичната Саманта Джоунс и ако да – коя ще бъде тя.

Това е дилемата, която тресе любопитството на почитателите на култовия сериал, откакто стана ясно, че 64-годишната Катрал няма да бъде част от женския тандем.



Това, че актрисата е отказала участие в проекта, далеч не означава, че героинята ѝ – изкусителната и с високо либидо бизнесдама, няма да е там, където трябва да бъде, твърдят немалко фенове на популярния ситком.

Въпреки че създателите на поредицата на HBO все още пазят в тайна името на мистериозната дама, която ще застане на мястото на ослепителната Ким, сред най-често споменаваните имена на нейни заместнички, което напоследък все по-често се спряга в публичното пространство, е колегата ѝ Дженифър Кулидж.



Актрисата, известна с комедийния си талант, е добре позната вече на зрителите от филми и сериали като „Без пукната пара“, където игра богатата имигрантка от Полша - Софи, „Професия блондинка“, „Американски пай“, „Историята на Пепеляшка“, „Приятели“ и др.

Самата Кулидж пък наскоро призна в интервю пред водещия шоумен Анди Коен, че е голям фен на „Сексът и градът“. „Това е сериал, който можеш да гледаш много пъти и никога да не ти омръзва“, категорична е актрисата и добавя, че според нея никой не би могъл да замени Ким Катрал, защото тя е просто перфектна".

Четете още: Саманта се издаде: ето защо няма да я има в новите серии на "Сексът и градът"