Едва преди броени дни стана ясно, че тази есен, след 3-годишна пауза, в ефира на Нова тв се завръща най-скандалното риалити шоу в България - Big Brother. Форматът, известен като VIP Brother, и този път ще е с поглед към най-популярните лица в България.

Вече ви разкрихме първите две имена, за които се шушука, че са сигурни участници в шоуто тази година – водещата Джуджи от предаването на „На кафе“ и дъщерята на Гала - Мари Константин.

View post on Instagram
 


Сега пък из медийното пространство плъзна мълвата за следващите двама участници в предаването. Това са синът на Джуджи, за когото е известно, че има дългогодишна връзка с Мари Константин, и Рафи, който съвсем наскоро триумфира в шоуто за имитации "Като две капки вода", издават източници пред "Уикенд".

View post on Instagram
 


Припомняме, че последното издание бе излъчено през 2018 г., а първият сезон – през 2004 г-, когато победител стана Здравко Василев. Сред имената на други емблематични победители в шоуто, са Константин, Златка Димитрова, Тото, Атанас Колев и Мирослав Георгиев, който, за голямо нещастие, издъхна преди месец едва на 40-годишна възраст.

Шоуто тази година ще влезе в пряка конкуренция с не по-малко познатото на зрителите у нас предаване “Survivor" пo bTV.

Четете още: ВИП Брадър се завръща - ще пусне ли Гала Мари да влезе в къщата?