Автор
Весела Георгиева

Ето от кои мъже е по-добре да стоите далеч

Връзката ви не върви, все нещо не е наред, въпреки че се стараете? Е, има мъже, които повече от останалите изпитват трудности с обвързването. Колкото по-рано осъзнаете с какъв тип мъж се срещате, толкова по-лесно ще ви е да откриете щастието в любовта. Кои са типовете мъже, от които е добре да стоите далеч?

Страхуващият се от обвързване

Някои мъже изпитват ужас, когато връзката започне да става по-сериозна. Ако някой мъж каже на глас, че не иска да се обвързва, повярвайте му. Не се опитвайте да го промените и не се надявайте, че ще си промени мнението, заради вас. Дори да е влюбен във вас, нещата няма да се развият в правилната посока...

Играчът

С него никога няма да сте сигурни. Ще се притеснявате, че ви изневерява, ще си мислите, че излиза с други, че ви омайва...Играчът просто не иска сериозна връзка. Не се опитвайте да разберете страха му от обвързване. Сериозен е.

Нарцисът

Има огромен проблем с егото, а понякога имат и социопатични наклонности. Не се обвързва истински с никого освен със себе си. Може да ви причини сериозни емоционални проблеми и дори да ви доведе до депресия, объркване, загуба на достойнство, самочувствие, самоувереност. Ако усетите, че имате връзка с нарцис, по-добре бягайте възможно най-скоро.

Мъжът, който не намира време за вас

Има един тип мъже, които ви уверяват, че са влюбени във вас, но комуникацията ви е предимно в писмена форма. Пишете си съобщения, излизате по срещи, но с него никога не можете да си направите план. Той ви търси, когато реши, че е свободен за вас. Никога не излизате на среща, когато на вас ви е удобно или когато и където вие сте предложили.