Автор
Люблена Папазова

Ето този ерген сяда на стола на Слави Трифонов

Очаквано комикът Николаос Цитиридис става водещ на новото вечерно шоу на bTV, съобщиха официално от телевизията на специална пресконференция преди минути.

Предаването стартира в понеделник, 27 януари, и ще се излъчва от 22.30 до 23.30 часа във времето, в което вървеше „Шоуто на Слави”. Така 25-годишният грък, който все още е ерген, си направи супер подарък за рождения ден на 1 февруари.

View post on Instagram
 

Наследникът на Трифонов е роден през 1994 г. в Атина, но прекарва само първите си 5 години в Гърция. През август 1999 г. семейството му се мести в София. Николаос е журналист по професия и 7 години работи в един от най-четените сайтове у нас. После става стендъп комедиант и разказва смешки по клубовете. През 2019 г. издава книгата „За вафлите и хората”, в която по комедиен начин осмива нещата от живота.

За разлика от „Шоуто на Слави“, което беше на външна продуцентска фирма, новото вечерно предаване ще е дело само на bTV. Че частната медия е взела решение именно той да седне в стола на водещия, беше доста ясно намекнато още с пускането на рекламния клип за предаването. Дегизиран като водолаз, бъдещият титуляр показва буквата „Н“, с което подсказва името си. В рекламната кампания за новото предаване се включиха още Светослав Иванов, на който Цитиридис е гостувал, и Натали Трифонова, която пък се похвали, че е виждала татуировките му.

Трифонов напусна bTV през лятото и още през септември от медията обявиха, че сами ще правят вечерно предаване на негово място. Екипът на новото шоу загря със сухи тренировки още от есента, а какви са резултатите, зрителите ще видят след пет дни. За главен редактор на новия проект е назначен Цветомир Семов - бивш водещ и продуцент на bTV новините, както и продуцент на новините на Нова телевизия.

Четете още: Фенове тръгнаха по стъпките на Жокера