Изглежда, че Григор Димитров не е съвсем сам на любовния фронт, но все още не желае светът да научи това. Но като един от най-желаните мъже в света, медиите следят изкъсо всичко, което се случва около него. При това не само на тенис корта, но и до него. Точно така "до него".

В последно време всички спортни събития се провеждат без публика или почти без публика. Може би и затова не беше трудно да забележим мистериозна млада дама на един от последните мачове на Гришо, дошла да го подкрепи. Дни наред никой не можеше да разбере коя е тя, но едно беше ясно - определено нашето момче отново е залитнало по много стилна жена. Ето че днес вече знаем и името ѝ.

View post on Instagram
 

Русокосата хубавица носи името Лолита, а животът ѝ е като от приказка. Тя е дъщеря на руския магнат Елдар Османов и бивша съпруга на Гаспар Авдолян - син на друг руски олигарх, който се ползва с изключителна власт и богатство. По официални данни състоянието му е около 800 млн. долара.

Лолита и Гаспар се женят през 2017 г., като сватбеното тържество възлиза на над 10 млн. долара. Лично за тях пеят звезди като Лейди Гага и Джейсън Деруло. Семейното им щастие обаче не продължава дълго, а причина за развида им се оказват неизчистени сметки между семействата им.

В момента бащата на Лолита претърпява сериозни финансови загуби, но това като че ли изобщо не я притеснява. Красавицата уплътнява работното си време със скъпи екскурзии и шопинг. Тя винаги е част от бляскавите събития по света и поддържа свой моден блог, който описва луксозния ѝ начин на живот. А дали и Гришо вече е част от него - времето ще покаже. За момента никой не е коментирал отношенията им.

View post on Instagram
 

Четете още: И Джена проплака заради Ковид-19