Автор
Woman.bg

Ето я причината Адел да се стопи с над 20 килограма

Драстичното отслабване на Адел с над 20 килограма предизвика лавина от коментари в социалните мрежи. Феновете на британската поп сензация се радват за любимката си, която стартира новата година с изцяло променена визия.

View post on Instagram
 

Певицата, която се разведе миналата година, предприе цялостна промяна. Гласовитата дама се е посветила изцяло на здравословния начин на живот и не излиза от фитнес залата. Близки до звездата издават, че тя е започнала да посещава тренировки по пилатес и резултатът вече е налице.


Светските клюкари предположиха, че Адел топи килца заради нов мъж. Причината за драстичното отслабване на певицата обаче се оказа друга. Синът ѝ Анджело я вдъхновил да се раздели с излишните килограми. „Тя стигна до момент, в който не се чувстваше добре. Знаеше, че трябва да се промени, защото иска да бъде здрава майка, която да се отдаде изцяло на грижите за сина си. Фокусира се върху здравословното си състояние, а не върху свалянето на килограми“, обясни пред People близък на Адел.


Звездата започнала да се храни здравословно, като изключила захарта от менюто си. Хранителният ѝ режим е основно растителен. Певицата консумира къдраво зеле и елда, които ѝ помагат за потискане на апетита и активират „кльощавия ген“ в организма.

Четете още: Няма да я познаете! Адел свали над 20 килограма