Автор
Ева Григорова

Ето за кого си е мечтаела Меган преди да срещне Хари

Бивша приятелка на Меган Маркъл реши да сподели гледната си точка за месеците преди актрисата да срещне принца на своето сърце.

Лизи Кънди е тв водеща и разкри пред британските медии любопитни подробности за целите на Меган Маркъл преди да срещне принц Хари.

“Имам клип, на който тя казва “Искам да бъда лондончанка, обожавам мъжете от Лондон и обичам всичко свързано с Лондон” - шокира с разкритие Кънди.

Оказва се, че преди да срещне бъдещия си съпруг, Маркъл всъщност е таргенирала целенасочено всички подходящи ергени в космополитната столица.

Това разкритие рязко контрастира с твърдението на бившата актриса в интервюто пред Опра Уинфри, в което тя твърди, че не е знаела нищо за кралското семейство и за Великобритания.

View post on Instagram
 

Съвсем скоро в своето предаване Red Carpet Uncut, бившата приятелка на Маркъл ще сподели още подробности от времето, в което двете са поддържали взаимоотношения.

“Бяха ме помолили да се грижа за Меган, когато дойде тук. Тя искаше да срещне някого” - добавя Лизи.



Когато обаче Маркъл среща принц Хари, тя прекратява всякакви контакти с водещата. “Тя спря да общува с мен, това се случи с доста хора, включително и със семейството ѝ” - допълва водещата.