Ето защо са се разделили Диляна Попова и Асен Блатечки

Вече е известно, че Диляна Попова и Асен Блатечки не са в романтична връзка. До момента нито един от двамата не е коментирал слуховете, че са разделени, но по всичко личи, че любовта помежду им отдавна се е изпарила, като дори не отпразнуваха заедно рождения ден на сина им Борил.

Всъщност именно той и по-скоро различията във вижданията за неговото образование, са оказали негативно влияние върху отношеията им. Тази година малкият Борил е първокласник, а изборът къде да бъде записан на училище е предизвикал истински разрив между Попова и Блатечки. Красавицата първоначално настоява синът им да бъде записан в частно училище, където годишната такса не пада под 10 хил. лв. Актьорът обаче се обявил твърдо против тази идея, тъй като вече издържа дъщеря си, която е първа година студентка в Лондон и разходите по двете деца и без това го затрудняват.

View post on Instagram
 

Той бил сигурен, че ако Борил бъде записан в държавно училище, няма да получи по-некачествено образование, а освен това мъникът залитал много по изкуството. Ето защо звездните родители постигнали консенсус, като го записали в Музикалното училище. Малкият Борил обожавал да пее и ако продължи в същия дух да се развива, ще бъде записан на частни уроци.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето как Григор и Лолита доказаха, че са заедно (снимки)