Автор
Woman.bg

Феновете на "Хари Потър" полудяха: Ема Уотсън и Том Фелтън са гаджета?

Феновете на магьосническата сага „Хари Потър“ изпаднаха в екстаз, след като актьорът Том Фелтън публикува снимка в профила си в Инстаграм с колежката си Ема Уотсън. На кадъра 29-годишната чаровница свири на китара под зоркото око на Фелтън.


Почитателите на „Хари Потър“ са въодушевени от идеята за романтична връзка между Ема и Том. Феновете засипаха с комплименти профила на актьора: „Ще умра от радост, ако Ема и Том наистина са гаджета.“ „Дано да са повече от приятели. Ще бъдат чудесна двойка,“ са само част от коментарите. За часове снимката събра над 1 милион харесвания.


Припомняме ви, че любимката на тийнейджърите неведнъж е признавала, че е влюбена в колегата си. През 2012 г. Ема сподели, че Том Фелтън е разбил сърцето ѝ, когато е била едва 12-годишна. Актрисата, която ще бъде запомнена с ролята си на Хърмаяни Грейнджър, е била влюбена в младия актьор, който пък играеше ролята на Драко Малфой. Ема обаче била съкрушена, когато Том споделил пред всички, че я възприема като по-малка сестричка.


Но явно Том вече гледа с други очи Уотсън. Все по-често двамата могат да бъдат забелязани заедно. Преди време Хърмаяни публикува снимка в профила си в Инстаграм, която побърка феновете ѝ. На фотоса Уотсън е напълно натурална - без грим, с гащеризон и с шапка с козирка, обърната наопаки. "Приятелите хващат най-доброто от теб", написа Уотсън и тагна своя приятел и колега.

Сега светските хроникьори с нетърпение очакват двойката да обяви официално връзката си.