Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Февруари ще донесе трудности за зодия Риби

Скъпи Риби, ще преминете през много промени в настроението през февруари и докато обработите всичко, което се случва, това може да отнеме известно време. Изяснете си какво чувствате, без да бързате.

Може дори да се почувствате изгубени, без да знаете в коя посока да поемете и това може да ви разстрои. В живота могат да възникнат трудни ситуации, научете се да управлявате емоциите и да гледате на тези моменти обективно.



Рибите ще прекарат целия февруари в движение и работа. Забавянето в делата ще е възможно едва в края на месеца. Ще се чувствате изтощени, но удовлетворени от всичко постигнато. Можете да попаднете в непредсказуема ситуация, която да ви обезпокои за известно време. Не се оставяйте да бъдете манипулирани, нямате нужда от чуждо мнение. Организирайте парти у дома, подарете си моменти на релакс с любимите хора, това ще ви зареди най-много с радост и добра енергия.



Енергията на Венера ще засили своето влияние над вас през първата и втората десетдневка на месеца и ще ви подтиква към действия, вземане на важни решения! Ще се озовете в светлината на прожекторите, защото планетата на любовта преминава през вашия знак до 19 февруари. Не чакайте одобрението на родители или приятели, ако вече сте убедени, че вашият избор е най-добрият.



Колкото и трудно да ви е да правите определени неща, ще намерите правилните решения в точното време. Трябва само да се осмелите и това важи както в любовните връзки, така и в кариерата. Важен период ще бъде около Новолунието на 20 февруари, когато ще имате много какво да спечелите. Трябва да направите всичко възможно, за да постигнете резултати и да създадете комфортна среда около вас. Ако намерите взаимно разбирателство с половинката си, значи всичко върви в правилната посока.



Четете още: Ето кои три зодии ще са най-големите късметлии през февруари. Сред тях ли сте?