Фики Стораро грабна първата победа в Капките, зрителите недоволстват

Осем звездни участника изправиха на крака жури и публика в първия епизод на шоуто "Като две капки вода" - сезон 9 All Stars.

„Очаквам от участниците чудеса от храброст! Те вече са минали през шоуо и вероятно ще бъдат впечатяващи. Трябва да направим шоу, което да вдигне духа на зрителите и да им вдъхне надежда, че скоро всичко ще бъде по-светло“, сподели продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян.

Изненадващо на сцената се появи Димитър Рачков, за да предаде щафетата на наследника си - Геро. „Геро е един от най-талантиливите актьори, които аз познавам, обичам и подкрепям. С вас съм и ви желая успех, колеги!“, заяви Рачков, който отново оповести старта на своето шоу - 7 март от 20:00 ч.

Първо място в първата вечер на преобразяванията зае миналогодишният победител – Фики, който изправи на крака публиката с образа на Дони и песента „Уморени крила“. Повечето от зрителите бяха възхитени от представянето му. Но имаше и такива, които коментираха, че и през този сезон журито "ще го бута напред".



Вечерта беше открита от Къци Вапцаров, който влезе в ролята на вокала на Rammstein – Тил Линдеман сред отломки от автомобили и пламъци. С първи двоен образ за сезона се яви Милица Гладнишка. Дуетът на Барбара Стрейзънд и Луис Армстронг придоби автентично звучене, благодарение на гласа на джаз дивата, а това спечели и одобрението на журито.

Рафи представи песен на Kiss. „Осем години по-късно се завръщам на сцената на „Като две капки вода“. Рокът е един от стиловете, които най-много обичам, а KISS една от любимите ми групи. За мен това ще е огромно изпитание. Пол Стенли е висока топка и голямо изпитание, но ще бъде още по-голямо забавление за мен“, сподели Рафи.

А Поли Генова влезе в ролята на Лейди Гага. „Човек не може да предвиди колко силно ще тупти сърцето му от вълнение!“, сподели певицата, завръщайки се на една позната сцена. Изпълнението на Поли беше едно от най-обсъжданите. Повечето от зрителите коментираха, че то въобще не е било за оценка 10.

С осанката на Бони Тайлър, дрезгав глас и замечтан поглед Михаела Маринова обра овациите и на свой ред вдигна публиката на крака.

В „Като две капки вода“ влизам с голям ентусиазъм, защото знам, че тук ще видя някои от най-добрите колеги!, сподели Софи Маринова, минути преди да се преобрази в индийската певица и актриса Ашвария Рай.

Следващата седмица Къци ще рапира като Ицо Хазарта, а AZIS ще влезе в ролята на своята колежка Елвира Георгиева. Милица Гладнишка ще скочи право в 90-те с 2 Unlimited, а Рафи ще изпълни една от най-съблазнителните песни на Бритни Спиърс. Поли Генова ще трябва да избере едната половина на дует Ритон, а Софи Маринова отново ще има среща с рок музиката като Дейвид Лий, а Михаела Маринова ще вземе малко от емоциите на Веско Маринов. Победителят за вечерта Фики ще влезе в ролята на Шърли Беси.