Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Финансови придобивки ще изненадат Овена през септември

На вниманието на всички представители на зодия Овен поднасяме месечния хороскоп за септември.

През септември можете да спечелите, благодарение на ваша дълго обмисляна идея, късмет, нов договор или нещо друго. Възможни са дори неочаквани пари или други предимства.

В някои моменти наистина трябва да се постараете много, за да се възползвате от възможностите. Заложете на интелигентността, а не на физическата сила.

Първата десетдневка ще има събития, в които изобщо не е необходимо да участвате. Тоест, можете просто да наблюдавате и да си правите изводи, но тъй като стоенето настрана не е в природата ви, вие гарантирано ще се намесите.



Има вероятност да срещнете принципно нови ситуации за себе си и просто няма да знаете какво да правите. В такъв момент се доверете на интуицията си, тя ще ви подскаже най-доброто решение. Марс ще ви помага, а планетата Венера ще действа в негова подкрепа. Заедно те могат да направят много - например, значително да съживят и подобрят живота ви. Това означава, че обстоятелствата ще са на ваша страна и ще ви помогнат с малко късмет, ако вашите собствени сили не са достатъчни.

Ако сте планирали да направите малък ремонт у дома, тогава това е моментът да вземете чук и пирони.

Септември може да бъде важен месец за вашата любов и личните ви отношения. Натрупаното напрежение, нерешените недоразумения, пропуснатите възможности за откровени разговори сега изведнъж могат да се отприщят и да се превърнат в открит конфликт.

Вашият личен магнетизъм ще бъде на много високо ниво. Опитайте се да не се поддавате на чувствата, като пренебрегвате разума. Ще станете по-активни и настойчиви при взаимодействие с противоположния пол.

Хороскопа на Телеца за месец септември очаквайте утре >>

Четете още: Тези 3 зодии ще открият любовта до края на лятото