Автор
Ива Петрова

Фолк певицата Мария обяви нещо неочаквано за себе си

След дълго време отсъствие от музикалното поприще Мария направи приятна изненада на феноветеси. В предаването "На кафе" по Нова тв фолк дивата обяви, че е в трескава подготовка на нов музикален проект.

"След песента, която направихме с Люси, с Криско и целия ми екип, сега сме готови с още една, която ми я донесе Дядо Коледа. Надявам се, че тя ще бъде много успешна", издаде Мария пред водещата.

View post on Instagram
 

Певицата разкри и кое е най-страстното хоби на любимия ѝ, без което той не може.

"Аз обичам красивите неща, това е сигурно. И бързите коли ги харесвам, но всъщност това е нещо, което харесва и обича моят съпруг. Бензинът му е в кръвта, обожава бързите коли. Всеки има някакво хоби, неговото е това", отбеляза изпълнителката.

Гласовитото миньонче не скри и факта, че избраникът ѝ не я ревнува, когато ходи на участия. "Моята половинка е последният човек, който може да ревнува на света. Аз не му давам поводи за това. Това е професия. Професията не бива да бъде повод за ревност", бе категорична тя.

Допреди броени дни певицата нагорещяваше Инстаграм профила си със снимки, които споделяше от Малдивите. Там брюнетката бе на почивка заедно с половинката си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Ивана се преобрази - вече е блондинка