Фолкпевицата Гергана стана продавачка в хипермаркет

Помните ли фаталната руса фурия на чалга музиката от близкото минало, известна още като Барбито на попфолка - Гергана? днес певицата е неузнаваема и далеч от музикалната сцена.

View post on Instagram
 

След няколко опита да се завърне на върха, певицата се преквалифицирала в продавачка, пише „Уикенд”, позовавайки се на информация от нейни колеги. След раздялата си с „Пайнер” изпълнителката на „Губя те бавно” останала без участия и започнала да си търси друг начин за препитание.

View post on Instagram
 

Сега Гергана си набавя нужните доходи, работейки като касиер в хранителни магазини в столичен квартал. Тя била толкова различна от визията, с която феновете на фолка я помнят, че едва ли някой можел да види в синеоката блондинка срещу него някогашната фолк звезда.

По информация на източниците гласовитата Гергана се подготвяла за мениджър на магазина. За тази цел обаче тя била принудена да премине през всички нива в йерархията.

Друг интересен факт около певицата е, че преди да се цани за продавачка в супермаркет, тя за кратко се е подвизавала на работа в столичния музей „Земята и хората”. За Преди 6 години чаровната блондинка се е дипломирала в специалност геология в Софийския университет, но страстта ѝ към скалите и минералите така и не се превърнала в нейна професия.

View post on Instagram
 


Четете още: Истински красавец: Емилия показа порасналия си син от Коко Динев