Фолкзвездата Пепа извади пищен бюст и спря дъха на мъжете

Пепа Прашката - една от най-емблематичните фолкпевици от зората на попфолка, пристигна в България преди броени дни, за да извиси глас в столично заведение.

Пепа, която изгря на фолксцената с изпълнението си на "Синя прашка", доказва, че и на 47 освен че още си я бива, е по-секси от всякога. Макар в последно време изпълнителката да не е от най-активно просъстващите в публичното пространство, оказва се, че феновете ѝ съвсем не са я забравили.

"В нощното заведение се появява група от мъже, които са ѝ огромни почитатели - те носят тениски с нейното име и снимка, като не спират да скандират "Пепа, Пепа". Яките мъжаги знаят текстовете на всички нейни песни, а Пепа е силно разчувствана от поведението на почитателите си", пише "България днес".

За Швейцария певицата заминава преди време заради детето си. Желанието на майката е да запише дъщеря си в престижно училище и да ѝ даде най-доброто за бъдещото ѝ развитие. Решението си взима бърдо и отглежда момичето напълно сама.

"Когато записах "Синя прашка", три пъти ме каниха да се снимам гола в "Плейбой". Тогава отказах, защото бях майка на бебе, а тъкмо ми тръгваше кариерата, исках да пробия с музика. Предлагаха ми от 3500 до 5000 лева, а в същото време в Гърция даваха много повече на момичетата. Нас искаха да ни ползват за канарчета", коментира живота си Пепа, която е известна и с пиперливия се език, припомнят от изданието.

Четете още: Натали Трифонова се събра с бившето си гадже