Фризьорът на Анджелина Джоли плаче за уволнение: Лъснаха екстеншъните й (снимки)

Както се казва - и на най-добрите се случва да се провалят. Но трябва да признаем, че точно Анджелина Джоли е склонна на подобна издънка. Кралицата на красотата и холивудски еталон за сексапил успя да смае света с поредната си поява на червения килим, но по-скоро в негативния смисъл на думата.

Актрисата се появи наскоро в Рим и макар визията ѝ да бе спираща дъха, както винаги, май фризьорът ѝ не се е постарал твърде много този път. Мрежата буквално се подпали от иронични коментари заради прическата на Джоли и по-конкретно заради набиващите се на очи екстеншъни. Някои дори призовават за справедливост: "Как може да оставиш Анджелина Джоли да се разходи по червения килим, докато екстеншъните ѝ изглеждат така. Фризьорът ѝ трябва да бъде уволнен!"

Други предположиха, че стилистът, който е фризирал актрисата, е бил или много злобен, или пиян, за да си позволи подобен провал.

И макар Анджелина да е една от най-любимите ни холивудски актриси, трябва да признаем, че този път говорим за истинско модно престъпление. Но забелязвате ли, че дори и с тази кошмарна прическа тя отново е неземно красива и блестяща?

Четете още: Ужас, ама това Виктория Бекъм ли е? Ето как изглежда на живо (снимки)