Галена чукна 37 със секси дънкова рокля - вижте каква изненада получи от мъжа си (снимки)

На 21 май Галена чукна 37 години. Рожденият си ден фолкдивата отпразнува с шумен купон в семейното заведение в Арбанаси.

View post on Instagram
 

Тя изненада гостите си с изискването на дрескод, който включваше дънкова материя. Самата тя бе подбрала два дънкови тоалета - къса и дълга рокля, с които прикова вниманието на всичк присъстващи на партито. Сред гостите - все известни лица от България и Сърбия, бе и майката на певицата. Всички те откликнаха на желанието ѝ за облекло и също се появиха с дънкови тоалети.

View post on Instagram
 

Разбира се, на тържеството на изпълнителката присъстваха и дуетните ѝ партньори - Меди и Фики, както и племенницата ѝ Доника, която от известно време също се изявява на фолк сцената. ВИП покана за звездния купон получиха и композитора Даниел Ганев и жена му Сиана - бивша певица на "Пайнер".

View post on Instagram
 

Най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави българската си колежка с няколко песни от репертоара си.

Мъжът на Галена - Галин, много искал да подари на жена си гръцката звезда Паола Фока, но не успял да я уреди за участие същата вечер. Запазил обаче идеята си за някое от следващите партита на своята прекрасна съпруга.

View post on Instagram
 

За сметка на това пък най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави гласовитата рожденичка с няколко песни от репертоара си.

View post on Instagram
 

Четете още: Критично слаба: Мария изплаши феновете (снимки)