Гери от "Ергенът" разкри какво щеше да се случи, ако с Виктор бяха двойка

Несъмнено Гери Стаменова беше една от най-провокативните участнички в шоуто "Ергенът". И макар дълго време да бе по-тиха и обрана в поведението си, тя откри, че в подобно състезание добротата не носи никакви ползи. Ето защо, когато отприщи потенциала си на истинска фурия, всички бяха смаяни.

Тя успя да впечатли зрителите и с факта, че беше единствената, която успя да спечели безпроблемно култовата викторина, в която участничките сверяваха знанията си от училище. За съжаление, Гери отпадна малко преди финалните епизоди, въпреки че бе убедена в това, че е перфектната половинка за Виктор.

View post on Instagram
 

Преди дни красавицата сподели пред "Марица" и как е виждала бъдещето си със Стоянов, ако той беше дал на нея последната роза и тя беше спечелила формата. Гери признава, че според нея, двамата щели да бъдат перфектната хармонична двойка, която ходи заедно по фотосесии, снима се за рекламни кампании, а свободното си време посвещава на почивки и екскурзии.

View post on Instagram
 

Стаменова за пореден път изтъкна, че се е почувствала пренебрегната и недооценена в "Ергенът", а благодарение на обиграните участнички, които успяха да стигнат до финала, не е успяла да впечатли Виктор, защото не ѝ дали шанс, а прекъсването на срещите и интригите не били нейният начин да изпъкне.

Четете още: Алекс май призна дали са заедно с Виктор или не