Герасим Георгиев-Геро, който води "Маскираният певец" с Васил Василев-Зуека, а после с Краси Радков, е отслабнал драстично. Актьорът е стопил килограмите си ударно и начина, по който изглежда, шашна дори и най-близките му хора, пише "Блиц".

Страстната жажда да се пребори с излишното си тегло не е от вчера, но борбата му едва сега започва да дава резултат. Доказателство за забележителната трансформация на Геро е визията му в студиото на спортния журналист Цвета Гагарова по Нова тв, която е и негова съпруга.


Скрийншот от NOVA

Противно на логиката, че вероятно се поти ежедневно във фитнес залата, актьорът, призна, че не спортува. Очевидно добрата му форма се дължи на друго.

Актьорът, роден и израснал в Русе, всъщност е спортувал активно на младини - танци, борба, даже футбол. Геро намалил спортните занимания, след като пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие. И все пак катастрофата, която претърпява преди 18 години, е причината за рязкото качване на килограми. Инцидентът се случва на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му след това преживяване се обръща рязко.

Въпреки стреса обаче, актьорът е благодарен, че е оцелял и напълно се възстановил. "Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш", заяви той. "Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят".

И докато Геро може и да не намира време за тренировки, дъщеря му Йохана е доста отдадена на спорта. Тя е тренирала тенис на корт 5-6 години, а отскоро се интересува и от волейбол. Йохана играе в детско-юношеската школа на ЦСКА. Както знаем Геро е почитател на "Левски", но това не му пречи много да се радва, че дъщеря му спортува.

Четете още: Галя от Сатен разгорещи мрежата със секси клинче (Снимки)