Глория благодари на лекарите, но мълчи за скандалното си участие в Пловдив

Глория е изписана от ВМА с два отрицателни теста за коронавирус, фолк певицата вече си е у дома и реши да благодари на лекарите от медицинското заведение, които са положили грижи за бързото ѝ възстановяване.

Публикуваме думите ѝ с редакторска намеса: "Поклон пред най-смелите хора, които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия! Усмихнати, даряващи надежда, умения, готови да помогнат и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА! Благодаря на приятелите ми за това, че бяха до мен и не ме оставиха, значи съм докоснала сърцата ви по някакъв начин, щом ви имам дори и в този момент!" - написа фолк примата в своя профил в Instagram.

View post on Instagram
 

Глория продължи с благодарности към своите приятели и колеги и дори разкри, че се е била самозабравила: "Много колеги загрижени пишеха почти всеки ден - страхотни сте! На почитателите си благодаря за подкрепата! С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята, вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета."

View post on Instagram
 

Поп-фол изпълнителката добави, че си е взела уроците и посъветва почитателите си да не подценяват коронавируса: "Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна, и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях ! Не подценяваѝте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката “Благодаря“ днес ме кара да се чувствам щастлива повече от всякога! Благодаря и до скоро!"

View post on Instagram
 

Примата на попфолка обяви, че е с положителен тест за коронавирус навръх Нова година. Заради усложнения потърсила лекарска помощ. И призова последователите си да бъдат внимателни и да взимат навременни мерки. Тя обаче досега не е коментирала скандалното си участие на Коледа в ресторанта на хотел край Пловдив, което предизвика масово тестване на гостите на хотела.

View post on Instagram
 

Междувременно певицата е в трепетно очакване на раждането на първото си внуче. Дъщеря ѝ Симона вече е в напреднала бременност и скоро ще стане майка.