Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Големи любовни вълнения за Девата, щастлива съдба за Везните

Овен – Благоприятен ден за решаване на много въпроси. Успявате да се справите с трудни задачи, да постигнете успех. Слушайте интуицията си: нейните съвети днес ще бъдат особено полезни. По-добре е да й се доверите, отколкото на съвети отвън.

Телец – Днес ще имате проблеми с търпението, така че стойте далеч от рискованите разговори. Не винаги е лесно да се разбирате с другите, понякога вашите необмислени думи водят до разправии.

Близнаци – Днес бъдете по-общителни, не избягвайте срещи и разговори. Успявате да се отървете от проблемите, които пряко влияят на настроението ви. Меркурий се премести във вашия трети дом и ще ви направи хитри и проницателни.

Рак –Трябва да се отпуснете, да правите всичко, което ви забавлява и отделя от рутината. По този начин ще покажете много по-положително отношение към събитията и това ще ви помогне да сте по-спокойни.

Лъв – Днес ще бъдете лидерът, който всеки иска да следва. Новите приятели ще разнообразят вашата компания. Те ще се впишат перфектно в настоящия ви начин на живот и вашите възприятия.

Дева – Ако сте преминали през период на объркване, нещата започват да се променят за вас към по-добро. Днес вашата личност излъчва чар и съблазън. В любовта може да се случи нещо неочаквано, което ще ви развълнува много.

Везни – Качете се на влака на съдбата и го оставете да ви отведе до розовия свят на мечтите. Днес идеалистът във вас ще пренебрегне реалните факти, но това изобщо няма да ви безпокои. Ще видите само това, което искате да видите и ще ви е достатъчно.

Скорпион – Прекрасна професионална възможност се движи към вас, посрещайте с отворени обятия. Вие сте на една крачка от постигането на целите си. Умът ви ще бъде много активен, изпълнен с нови и иновативни идеи.

Стрелец –Ще бъдете затрупани с отговорности по време на работа, но ще ги завършите всички без проблеми. Доверете се на инстинктите си и денят ще протече гладко. Ще бъдете в отлично настроение, но не забравяйте да отделите време за почивка.

Козирог – Идва възможност, от която трябва да се възползвате, защото това ще се отрази много положително на вашите интереси и амбиции. Трудно е да не се забележи чара ви, особено що се отнася до отношенията с противоположния пол.

Водолей – Меркурий ви помага да намерите своята муза. Ще имате гениални идеи, които не бива да се крият от света. Имате много идеи, но за да ги превърнете в реалност, трябва да предприемете действия. Комплиментите ще повишат вашето самочувствие.

Риби – Вашият чар ще ви отвори много врати, просто бъдете търпеливи. Щастието е на ваша страна и смелостта определено ще ви е от полза. В любовта се нуждаете от повече близост с партньора си. Говорете открито за вашите нужди и желания.