Автор
Весела Георгиева

Големият гол кораб минава: круизите за нудисти - къде, кога и колко струват

Няма да повярвате! Все повече круизни компании предлагат оферти за нудистки пътешествия. А интересът към предложенията е невероятно голям.

Всеки, който си пада по това да се пече на слънце, както майка го е родила, е чувал за „Големият гол кораб“. Той тръгва догодина - на 12 февруари, от Флорида, съобщава Daily Star.

View post on Instagram
 

Корабът ще бъде убежище на нудисти, предлагайки им "няколко забавни нудистки дни в морето“. Целта на круиза са Сейнт Томас, Сейнт Китс, Антигуа.

Когато плавателният съд пусне котва на Карибите, пътниците трябва да са облечени, но на борда могат спокойно да се разхождат без облекло.

Carnival Pride предлага и екстри като няколко нудистки дни на сушата.

View post on Instagram
 

„Кулминацията на круиза ще бъде нашето ексклузивно пътуване до частния плаж на хотел в "Принцес Кейс" и ден на плажа на любимия на всички частен остров Халф Мун Кей на Бахамите“, се казва в сайта на компанията.

На борда на кораба има много приятни летни развлечения като басейн, водни пързалки и джакузита.

View post on Instagram
 

Вечер гостите ще могат да се забавляват с кино, пиано бар, танцови изпълнения и комедиен клуб. Цената на това голо удоволствие е 2065 долара.
Подобна оферта има и за круиз, тръгващ от Рим в посока Амалфи, Соренто, Сицилия, Портофино - Wonders of the Mediterranean 2023. Той ще бъде достъпен през юли. Цената за втория круиз е 6150 долара за обикновена стая.