Автор
Кристина Кирова

Горчивото сбогуване: Дъщерята на Лиса Мари Пресли сподели последната им снимка

Изминаха почти две седмици от изненадващата смърт на единствената наследница на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли. Тя си отиде от този свят на 12-и януари, едва на 54 години, след сърдечен арест. Въпреки че ѝ е оказана спешна помощ, лекарите така и не могли да я спасят.

Вчера дъщеря ѝ Райли сподели последната им снимка заедно, направена буквално няколко дни преди вечната им раздяла. На кадъра 33-годишната актриса и майка ѝ са в ресторант и изглеждат щастливи. Към снимката Райли е написала: "Това беше последният път, в който видях красивата ми майка".

View post on Instagram
 

Опечалената дъщеря на Лиса Мари Пресли споделя още, че е успяла да я направи баба малко преди смъртта ѝ. Съвсем наскоро тя е родила първото си дете - дъщеричка от съпруга си Бен Смит - Питърсън.

Сякаш публикацията на Райли е начин да се сбогува с милата си майка, тъй като пише още, че много се радва, че все пак двете са се снимали при последната им среща, макар и да не подозирали, че това са последните дни на Лиса Мари Пресли. Актрисата не намери сили да произнесе последните си думи на поклонението пред тленните останки на майка си, затова те бяха изречени от съпруга ѝ. Именно тогава той съобщи, че с Лиса са станали родители седмици преди смъртта на Лиса.

А колкото до Райли - тя определено успя да излезе от сянката на звездната си майка и легендарния си дядо, като пое по пътя на киното. След като се изявява като модел през тийнейджърскитв си години, през 2010 г. получава първата си роля във филма The Runaways. След това затвърждава името си във филмите Magic Mike (2012), Mad Max: Fury Road (2015) и American Honey (2016).

Една от най-успешните ѝ роли е в криминалната комедия Zola (2020), а след това прави и дебюта си като режисьор с филма War Pony.

Четете още: Ето това е модерно семейство: Бен Афлек събра Джей Ло и бившата си (снимки)