Гореща танцьорка със смесена кръв е новата любов на Люси Дяковска?

Люси Дяковска има нова любов в лицето на гореща секси танцьорка, която е срещнала в Германия. С романтичната новина се похвали самата певица в социалните мрежи миналата седмица. Тогава тя публикува снимка с новата си любима, придружена с текст на английски език: „Здравей, живот, здравей, любов”.

View post on Instagram
 


Новата приятелка на родната звезда носи жаркото име Марсела, което издава, че произходът ѝ най-вероятно е испански, а кръвта ѝ е смесена. Двете влюбени дами се запознават в Германия, а самата Марсела Люси лично избрала да участва в най-новото ѝ видео, което скоро направи с групата си „Ноу ейнджълс”.

Песента е кавър на парче от преди 19 години, а видеото определено провокира с откровените лесбийски сцени между българката и нейната екзотична избраница. Сред най-скандалните сцени между двете са тези, направени в леглото, докато двете си разменят интимни ласки.

View post on Instagram
 

Клипът излезе преди няколко дни, като първоначално се смяташе, че Марсела само изпълнява ролята на гадже на Люси, без да има реални любовни отношения с нея.

После обаче певицата поясни, че действително е близка в партньорката си в клипа. Тя написа на английски в профила си в Инстаграм: „Обичай и бъди обичан. Ние сме тези, които сме, и е важно да го приемем!”. Тези думи бяха коментар към кадри на Дяковска с Марсела.

Марсела е популярна танцьорка и модел в Германия. Тя е участвала в десетки реклами, концерти и клипове там. Изглежда не винаги си е падала по собствения си пол, защото има две деца – момиче и момче, които много приличат на нея, само че са с по-тъмна кожа и очевидно имат африканска кръв. Децата на моделката също вече се изявяват в рекламни клипове.

Досега 45-годишната Люси е имала много любовни разочарования, като най-известната ѝ връзка е с брадърката Камелия, която изостави певицата заради дъщерята на Йорданка Христова – Ивана.

Миналата година се заговори, че Дяковска се е сгодила за софийската си любима, с която се залюби малко след като се раздели с Камелия. Двете дами деляха общо жилище в продължение на години, но преди няколко месеца Люси замина за Германия заради рестарта на групата „Ноу ейнджълс”, с която преди години започна световната ѝ кариера.

View post on Instagram
 

Четете още: Гери-Никол разочарова феновете - пресели се в света на чалгата