Автор
Весела Георгиева

Готви ли се за раждането на наследник номер 2 Антония Петрова-Батинкова?

Антония Петрова-Батинкова вече е в средата на седмия месец и се очаква да роди в средата на лятото, твърдят запознати. Блондинката продължава да крие от медиите и последователите си в социалните мрежи, че ще дари мъжа си с втори наследник, пишат медиите.

Носителката на титлата "Мис България 2009" ежедневно качва снимки в социалните мрежи, но само в близък план или със скрит с чанта корем.

View post on Instagram
 

Съпругата на Ивайло Батинков била суеверна и смятала, че към нея има много негативна енергия и заради това не искала да се показва бременна. Бъдещите родители все още крият какъв ще е полът на бебето, но най-вероятно ще е момиче и ще бъде кръстено на някоя от бабите.

View post on Instagram
 

Антония се хвалела, че кара много лека бременност и заради това не спира да пътува, защото се чувства прекрасно. 37-годишната Антония обмисляла да роди отново по естествен начин, а не с така модерното секцио, пише blagoevgrad24.

"Мис България" и съпругът й Ивайло Батинков вече имат един син – Благовест, който се роди преди 3 години.

"За мен е важно бебето да е добре. А и Ивайло държеше да бъде до мен в този момент, така че това ми е достатъчно. Все пак, освен всичко друго, той е лекар, прави по няколко операции всяка седмица", сподели след първото раждане Антония и най-вероятно таткото ще присъства и сега, при появата на второто им дете.