Автор
Woman.bg

Графа и Стефан Вълдобрев забиват на "Парк фест"

Четири месеца след големия успех на пролетния "Парк фест" в Студентски град, събитието се завръща с пълна сила, за да стопли феновете на хубавата музика и вкусните изкушения през есента. Фестивалът, който отново ще се проведе парк "Студентски" в столичния Студентски град започва на 29 септември и продължава до 2 октомври включително.

Старт на събитието ще даде Нели Петкова, като в следващите дни с хитове на живо ще зарадват публиката Графа, Скандау & Duli & Mati и Стефан Вълдобрев. Както обикновено хубавата музика ще върви ръка за ръка и с много атракцииони, които ще поднесе огромния лунапарк, изграден на мястото. Най-новото предизвикателство е Полет с балон или т.нар. панорамно издигане с балон, което със сигурност ще едно от най-големите преживявания за гостите на фестивала.

Очаква ви още гурме изживяване с изтънчени кулинарни шедьоври от цял свят, традиционни и класически специалитети ще бъдат приготвени на място от майстори-готвачи. Организаторите са предвидили и още: арт класове и спортни активности. "Парк Фест" се провежда за четвърти пореден път, като столичани вече го разпознават като един от обичани формати в София.

Четиридневното събитие е с вход свободен. Предвидени са разнообразни целодневни програма, както на сцената на феста, така и в обособените арт и спортна зони. Най-големият пътуващ лунапарк ще предложи виенско колело, вдигащи адреналина паратропери и забавни активности за цялото семейство. Ценителите на ръчно изработените изделия ще се срещнат с някои от най-добрите български автори.