Автор
Десислава Недева

Грешките в любовта, които всяка зодия допуска

Знаете, никой не е перфектен, макар че някои хора дълго време се заблуждават, че са. Всеки притежава определени недостатъци, които по един или друг начин му пречат да изгради дълготрайна и щастлива връзка. Ето тук идва ролята на астрологията за определянето на положителните и отрицателни черти на всеки един знак. Това може да ви помогне да поработите върху себе си и да се превърнете в една завършена и хармонична личност.

Ако и вие сте в етап, в който се опитвате да разберете какво правите не както трябва и връзките ви се оказват неуспешни, ето няколко възможни причини за това според вашата зодия:

1. Овен

Овните са толкова романтични и обичливи партньори. Те са готови и планини да повдигнат, за да удовлетворят любимите си. За съжаление тази тяхна отдаденост има своята цена. Те държат да получат същата грижа и внимание. Овенът е енергичен и страстен и не се задоволява с вяли отношения. В случай, че не се чувства достатъчно обичан, той може да стане доста раздразнителен и агресивен.



2. Телец

Телецът е известен със своята пословична упоритост. Той обича простите неща в живота – да създаде щастливо семейство, да има хубав и спретнат дом и стабилна работа. Това е основното им положително качество, което обаче може да се превърне в най-голямата им слабост. Стабилността лесно се превръща в рутина, а рутината в сиво ежедневие, което в един момент много дотяга.

3. Близнаци

Стремителните Близнаци знаят какво искат и как да го получат от живота. В личните си взаимоотношения обаче могат да бъдат доста ненадеждни заради хаотичната си натура. Те винаги са на гребена на вълната и са раздвоени, дори разтроени в изпълнението на няколко проекта едновременно и лесно могат да се изкушат да кривнат от правия път.

4. Рак

Любовта на Рака е страстна и той често е влюбен в самата идея за любовта. Те могат лесно да изплашат своя партньор с прекалената си отдаденост и привързаност. Раците са от този тип хора, които могат да ви изпратят десет поредния съобщения с въпроса „Как си?“, ако не отговорите веднага на първото.



5. Лъв

Лъвът, също както царят на животните, кипи от енергия, но най-вече и от желание да бъде харесван и ценен от всички. Те са и безпощадно горди, което ги прави крайно несклонни да търсят помощ, па макар и от спътниците си в живота. Това тяхно силно желание за независимост може да породи фрустрации в семейните отношения.

6. Дева

Девите настояват всичко да е изпипано до последния детайл. Това тяхно качество може да бъде прекрасно и да им помага много в работата, но в личен план определено дотежава. Те често правят забележки на своя партньор къде точно да стоят списанията, как е правилно да се пълни миялната машина и куп други дреболии. Това наистина е доста дразнещо, признайте си, Деви.



7. Везни

Везните обичат баланса в отношенията. Те няма да се опитват да налагат своето мнение и винаги ще търсят компромисен вариант, когато влизат в пререкания. Тази тяхна иначе повече от прекрасна черта на характера може да ги превърне в нерешителни и досадни партньори.

8. Скорпион

Когато Скорпионът се влюби, той го прави с цялото си същество. Изпълнен със страст и енергия, той може да се превърне в мъжа, за който винаги сте си мечтали. Има обаче една уловка, разбира се. Тъй като въпреки привидната си сила, той е доста чувствителен, често издига стени около себе си с цел да не бъде наранен. Това действа наистина смущаващо и объркващо за човека, с който все пак е решил да сподели остатъка от своя живот.

9. Стрелец

Въпреки че Стрелците обожават флирта и любовните игри, сериозните връзки често се оказват доста плашещи за свободолюбивия им нрав. Ако искате да запазите такъв човек до себе си, е много важно да му предоставяте редовно нови емоции и интересни преживявания, с които да разнообразявате ежедневието. Със сигурност поне няма да скучаете.



10. Козирог

Чувството да имате Козирог за приятел е толкова уютно. Те са хора, на които можете да разчитате във всеки един момент, но тази прекалена сериозност понякога става скучна и досадна. В голяма компания също не са особено разговорливи и изолират всеки събеседник, който сметнат, че не е на тяхното ниво.

11. Водолей

Водолеите са истински шемети, но понякога им е доста трудно да изразят адекватно своите емоции. Те често сякаш живеят в свой собствен свят, в който имат достатъчно време и пространство да размишляват над тайните на света. За да са щастливи в любовта, е необходимо да намерят партньор, който да разбира и уважава тази тяхна странност.

12. Риби

Знаете ли, че една от основните причини за развод са парите? А Рибите със своите идеалистични представи за свита и липсата на всякаква практичност, не са особено финансово стабилни. Освен това са склонни да потъват в заеми и да не са особено наясно къде точно харчат парите си, а това в една връзка е доста проблематичен момент.

Четете още: Как се събуждат сутрин зодиите?