Автор
Woman.bg

Грешките в поведението, заради които жените остават сами

Не е тайна за никого, че мъжете имат различен вкус както спрямо външността на една жена, така и спрямо нейния характер. Има обаче някои черти от нрава на нежните създания, които са способни да прогонят всеки представител на силния пол през девет планини в десета. Вижте кои са те:

Властната


Властните жени създават чувство на малоценност в противоположния пол. За мъжете, силата и егото им се крият в това да предпазват и защитават жената, а не да ѝ се подчиняват като на господарка.

Глезлата


Вдетинената жена отказва да порасне. Тя е била толкова глезено дете, че такава си е останала и през годините. Ето защо ще очаква нейният избраник винаги да се държи с нея като с крехко беззащитно мъниче и да я глези до полуда. Тя си търси баща, а не партньор. Истината обаче изобщо няма да ѝ хареса. Както жените не искат да са като майки за мъжете си, така и мъжете не искат да са бащи за жените си. В началото повечето господа намират детинското поведение за привлекателно и сладко, но след време си правят други изводи.

Егоистката


Тя търси вината във всички останали, но не и в себе си. Винаги има към кого да насочи злобата си. Често омаловажава другите и е щастлива, когато други хора страдат. Егоистката е много своенравна, капризна и мисли само за себе си. Тя е материалистка до мозъка на костите си и денонощно мисли какъв нов тоалет да си облече. Повечето мъже избягват този тип жени и мислят, че е по-добре да стоиш настрана от тях.

Вечно мрънкащата


Да бъдеш емоционален не е лоша черта, но ревлите и вечно мрънкащите са жени, които използват силата на сълзите като оръжие, за да постигнат каквото искат или за да докажат, че са прави. Всъщност мъжете не обичат прекалено емоционалните жени, които плачат за най-малкото нещо. Напротив, те дори ги избягват.

Бъбривката

Тя не спира и не спира да говори. Говори с часове на всякакви теми, а приятелят ѝ е задължен да я изслуша, ако той реши да каже нещо най-вероятно ще бъде прекъснат. Говори толкова много, че дори забравя да си поеме въздух. Това изнервя мъжа. Още по-лошото е, че а клюкарства и често говори безсмислици, само за да каже нещо. За няколко дни мъжете могат да изтърпят такава жена, но след малко повече време един уважаващ себе си господин най-вероятно ще се опита да се отърве от нея.

Скандалджийката


Безспорно, това е най-омразното „качество“ на жените. Истеричката, която крещи от ранни зори до късни доби е способна да изкара от кожата дори и най-балансирания, спокоен и хрисим мъж на света. Тя вечно е недоволна, мрънкаща и сърдита за щяло и нещяло. Губи контрол от най-малкото и преминава всякакви граници на добрия тон. Кой мъж, по дяволите, иска да дели един покрив с подобна хала?

Четете още: Тайната на жената, която никой мъж не би напуснал