Автор
Woman.bg

Гуинет Полтроу скандализира почитателите си с гола йога

Гуинет Полтроу пренебрегна всякакъв свян и захвърли дрехите си насред природата. Поводът русата изкусителка да застане пред камерите, на върха на хълм, както майка я е родила, е реклама за собствената ѝ компания Goop, посветена на здравословния начин на живот, добрата храна и спорта.



"Ние вярваме, че малките неща са от значение, че добрата храна е основата на любовта и доброто разположение на духа, че умът, тялото и душата са неразривно свързани и че ние имаме контрол върху здравето си", гласи сайтът на кампанията.

46-годишната звезда позира с гръб към пред обектива, изправена на ръба на възвишение и с лице към дивата природа, а ръцете ѝ са максимално изпънати нагоре в йога поза.
Кадърът, естествено, разбуни духовете и предизвика противоречиви реакции в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

„Goop, постовете ви в Инстаграм са на млади бели жени с нереалистични тела. Не може да твърдите, че насърчавате жените, когато показвате такива тела“, пише потребител, разгневен от „прекалено слабата фигура“.

Не липсват обаче и коментари в защита на актрисата: „Успокойте се! Това е просто тяло, не е нужно да го осъждате. Ако го намирате за твърде слабо, може би самите вие се чувствате несигурни в своите тела!“

"Скъпи хейтъри, как можете да не харесвате това тяло? Човек трябва да може да оцени всяка фигура, включително и тази", изказва мнението си пък друг почитател на актрисата.

Четете още: Актриса накърми бебето си на фестивала във Венеция. Ето какви бяха реакциите...