Автор
Ева Григорова

Хайди Клум разкри защо не дава моделски съвети на дъщеря си Лени

Дъщерята на Хайди Клум Лени би могла да има за ментор една от най-популярните моделки в историята - именно своята майка!

От скоро 18-годишната Лени Олуми Клум започна да се занимава професионално с моделство, а проектите ѝ са повече от успешни.

View post on Instagram
 

„Тя е била на толкова много снимачни площадки с мен, независимо дали става дума за Project Runway, AGT или Top Model, както и на множество фотосесии. Лени никога не е смятала камерата за враг!“ - споделя Клум.

“Щом види фотоапарат, тя винаги изскача пред него, позира и какво ли още не, така че мисля, че се чувства много свободна пред камерата и фотографите.” - допълва моделката.

Дуото майка-дъщеря наскоро позира заедно за корицата на Harper’s Bazaar Германия, а Лени направи дебюта си на модния подиум на ревюто Alta Moda на Dolce & Gabbana през август 2021 г. „Не ѝ давам много съвети. Тя има своя собствена гледна точка и как иска да бъде видяна“, каза Хайди. „Понякога ми показва снимки и ме пита коя според мен е най-добрата и тогава аз избирам една, но тя избира друга. Лени има собствен ум и вкус и знае какво иска да прави, така че просто я оставям да си върши работата. Ако тя е щастлива и здрава и не се забърква в проблеми, всичко е наред!“

View post on Instagram
 


Бившият ангел на Victoria's Secret добави: „Тя е от различно поколение. Току-що навърши 18 години и аз съм толкова горд с нея за всички работи, с които се занимава. Още повече се гордея, че тя беше приета в колежа, в който искаше да влезе!“ Хайди допълни, че Лени ще се премести в Ню Йорк тази есен, като допълни, че ѝ е „малко тъжно“, но разбира се е щастлива за дъщеря си, защото тя може да се занимава с това, за което е мечтала.